This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, April 3, 2013

My Birthday 23.03.13

Owhh..sangat teruja.
Actually aku pon boleh terlupa itu hari.
Memanglah Papa dah wish malam tadi before tido.
Dalam fesbuk pon ramai dah wish.
In advance 2/3 hari pon ada..hahaaa..
rasa dihargai uollss..:)

Pagi tu pegi keje macam biasa.
Rasa teruja birthday tu takder.
sebab kepala hotak dah pikir nak gi holiday besoknya.
tu yg tetiba jadi hilang ingatan kot.
sampailah masa tetiba dapat surprise kek di pagi2 hari.
mak aii..sumpah terkejut.
lagi double terkejut sebab apa yg aku berangan semalamnya fully granted.
ko berangan apa nyah??
Aku berangan dapat makan red velvet...muuuhahahaaa..:D

Tetiba pagi2 hari 22/03/13 di pagi Jumaat yg penoh barakah..wahhhh
iolls dapat red velvet...perghhh!!! giler tak excited ngkoo.
rasa nak pitam doploh kali tauu...:D

Anyway..thanks banyak2 kat Kak Anne yg sudi susah payah buat kek untuk saya.
thanks jugak kat Eyda ngan Abg pezal yg pagi2 dah nyanyi lagu besday..vavavavaaaa
rasa gumbira sangat2...ngeeeeeee....:)

So sepanjang Jumaat tu senyum saja sayeeee.....^______^

Gambo saper yg lebih niehh...kek ker besday girl?..hahahhaaa

Giler feveret ketat2...anyone?? anyone???
tahun depan saper lak nak surprise i niehhh...ngehhhhhhh..

 Eyda si minah gedik...panggggg!!!!

Tengkiu Kak Anne..lebiuu..:)


 I adore u..u knoww...:)



Best kannn???
jap..jap...
nak pikir tahun depan nak berangan kek apa pulak..muuahhahahaa..:D





No comments:

Post a Comment