This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Tuesday, May 14, 2013

Bila taksub terus jadi giler.

Citer basi 2 minggu lepas.
Aku dok perabis duit beli novel baru.
memanglah ada banyak lagi yang tak baca kat rumah tu.
tapi aku tak boleh tahan.
nafsu aku menggiler tak boleh blah.
cash dlm tangan tak cukup, card aku jadi sasaran.
OMG..sangat buruk perangai.
tapi aku janji aku akan bayor balik kat card tu.

Nak sedapkan hati lagi..
i simpan u baik2 eh resit,
nanti i boleh tolak kat income tax i.
oh..masa tu aku akan berniat dlm hati.
minggu depan boleh beli novel baru lagi nieh.
oh my..sangat bernafsu.

Balik umah aku akan excited untuk membalut semua novel2 tu dengan plastik.
bila dah siap balut, aku akan sengih sorang2 tanda puas hati.
lepas tu nanti aku kelebet2 belek2 doploh kali sampai aku puas hati lagi.
tu belum start baca lagi tu..
betul sewel aku nieh.

Bila dah capai satu novel.
aku akan lupa donia.
anak ngan laki aku buat perangai pon aku akan senyum jer.
sampailah ada dengor suara2 kat belakang yang tension ngan ketaksuban aku.
baru aku akan stop kejap.
tu pon a few hours jer la.
lepas tu aku layan balik ler novel tu...ngehhh..ngehhhh..

dalam masa seminggu aku berjaya tamatkan membaca novel2 kat bawah nie.
kalau baca quran sure dah katam.
masa tu aku comfom insaf sekejap.
tapi bila syaitonirrrraaajimmmm cucuk aku,
insaf aku hilang...huwaaaaaaa...:O








7 hari habiskan baca 5 novel.
giler tak?
semua gambor instagram yg aku hapdet bila dah abis baca.
korang tak payah cakap apa2.
bior aku mengaku dulu.
memang aku giler.
giler sangat2...huuuuuhuhuuu..

skang nie penat balik tembuilding tak abis lagi.
stop jap baca novel.
nanti bila aku dah sambung baca,
aku hapdet lagi.

Banyak2 kat atas tu,
paling suka novel 'andainya bukan untukku'.
sentap siottt!!!

ok tu jer nak story.
babai.








No comments:

Post a Comment