This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Wednesday, June 19, 2013

Sibu Island Resort, Johor

Hi Uolls..
kebek2 listing rupernya ada tercicir satu draft..hahahha
giler ngko.
boleh lak aku terlupa nak post entry nie.

Macam biasalah, aku musti wat review sikit kan pasal resort nieh.
Mana tau korang nak pegi sooner or later.
nak try2 gitu.
And tak salah pon kalau nak try kan..hahahaa

Ok. Here, korang boleh pilih pakej or room only.
apa2 pon boleh masok website dia yer.
aku pon tak reti nak citer banyak2.
since semuanya company yang buat.
so, silalah masok ke dalam ruang sesawang sibuislandresort
and skodeng di situ.

For the rest,
korang tengok sendiri gambo2 kat bawah nie and judge sendiri.
untuk aku..for relaxing wise, oklah jugak.
since sini sangatlah aman dan damai.
senyap sunyi..
dont expect for happening or whatsoever moment ya..ngee...

Ok. Jom tengok gambo.





















 































No comments:

Post a Comment