This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Monday, July 22, 2013

Review Abang Pedas & Irish - My Precious Irish ~ Melur jelita

Sambung..sambung....hihihiiiii..

My Precious Irish ni sambungan I love u Stupid.
Serious best melampau.
naik bulu roma..huhuuuu..

Kali nie kisah perhubungan halal Abang Pedas ngan Irish.
agaknya memang jodoh kuat kan.
kawen jugak diorang nie even sebelum nie berantakan bergadoh setengah nyawa.

Part paling best bila baca syarat2 jutawan a.k.a bapak si Irish untuk Abang Pedas.
lawak nak mampos . Boleh kena simpul biawak bila ketawa.
tu syarat2 utk abang pedas kalau nak bercinta ngan Irish.
macam biasa, Abang Pedas semua ok jewww..hahahahaa

Sampai masa diorang dikahwenkan.
Suka betol aku bila diorang dah selamat kawen.
mulalah babak2 penuh drama and saspen.
paling best yang romantik2 laa.
tapi awas pada saper yang baca bulan2 posa nie.
menggugat iman okeh..hahahaa

Stone kejap la bila baca setiap kali Abang Pedas melayan Irish.
romantik..lemah lembut..full of loving..naik bulu roma wehh..
giler kentang Abang Pedas ni buat aku meracau2 masa tido.
Laki aku naik pening tengok bini dia gila bayang ngan orang yang tak wujud..huhuuu

First time aku baca novel yang jalan cerita dia ada macam2.
babak lepas kawen berlaku banyak konflik.
semua konflik Irish.
nanti macam biasa Abang Pedas yang selamatkan dia.
Macam mana Irish kena buatan orang.
pembawakan masa pregnant.
kena kejar ngan orang yang saiko sukakan dia.
uuiiiii..banyaklah yang saspen2 belaka.
boleh putus nyawa jadinya bila membacanya.

Eh..korang..
is better korang baca.
serious best sangat.

Aku paling suka ayat ni,

"Sayang Abang?..." ~ Firman
"Sayang...sayang abang pedas-pedas.."  ~ Irish


Huwaaaa.......giler2 jatoh chentaaaa aku wehhhhhhh!!!!!!




















3 comments:

  1. sy paling suka part dalam ILUS yg firman kata dia nak single sampai mati kalau xberjumpa dengan org yg dia cinta.. nak tunggu bidadari kat syurga nanti...
    terus rasa diri ni bermotivasi untuk hidup sebagai seorang yg single dan tunggu org yg di cintai muncul..kalau tak muncul jugak tunggu teman di syurga nanti..

    ReplyDelete
  2. mcm mana dgn Aidan? confirm dia meletop sbb tau Honey dia ni dah dgn org lain kan? sy tak beli lg my precious Iris ni T_T...

    ReplyDelete