This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Tuesday, March 18, 2014

Nak dekat dah..

Eh korang,
coti sekolah dah nak dekat.
tetiba sentap lak...huhuhu

Biasa time2 macam nie aku dah bizi print boarding pass,
buat check list, kelebet last minit tips travel,
pi kepoh tanya sana sini mintak tips petua bagai.

This time around, nan hadoo.
kena bercoti travel jauh sementara katenya.
atas sebab2 yang tak boleh dielakkan.
Apa sebabnya?
later2 korang tau jugaklah nanti.
Bila sume dah settled, haros kita bergerak cergas kembali...ngeeeeee...

Since ada hal yang tak bole elak,
aku decide gi dekat2 jer la.
layankan anak dara sunti aku nie yang dah lama tak berjalan.
dahlah hari tu kena tinggal gi Betnam ngan Auntie Long..kihkihhh..

Orang biasa kalo coti sekolah sibok nak pi balik kampung..
Aku satu family lak sibok pi merayap merata.
Dah kampung dua2 kat JB area jer.
Nak cakap lagu mana kan?
Malam nie aku nak balik pon boleyyy.
tak adventure langsong kannn? haiihhhh...

Nak pegi mana tu?
Alaaa..takder mana lah.
dekat sangat jer pon.
since hawa pon takder sangat.
gara2 planning nak gi HK this year tak menjadi.
sedey tawww..
Tapi takper.
Tak pegi pon, tapi aku dapat pulangan lumayan.
Cukop puas hati...hehehee..

Rasa macam takder motif jer entry aku malam ni ek.
sebab sambil mentaip nie,
mata dok kelebet Abang Jebat kat tibi.
giler ko Abang Jebat.
macam jatoh chenta dakuu. suker taw.

Aku start coti hari friday nie sampai selasa.
Actually, consider clear leave taon lepas punyer yang tak abis2 lagi.
Kalo x clearkan, nanti burn..rugi kottt.
baik aku hamek and habiskan kan?
So, coti lima hari tu, kita lenjan la puas2 kan.
ada citer best sepanjang lima hari tu nanti aku updatelah.
Kalo aku rajin...hehehee..

Alamak..kenapa tetiba lapor nie.
Tak suka betol la kalo lapor malam2 hari.
Nanti tak pasal2 aku ajak Papa pegi McD macam hari tu.
tak pasal2 pukul 1 pagi kitorang gi mencekik BigMac..hahahhahaaa

Eh..dahlah.
Nak gi dapor carik makanan.
masa untuk menggemokkan diri...yeahhhhh!!!!



Okehh..meh kita publish sikit keje dewi booking online itu hari..hihiiii...





No comments:

Post a Comment