This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Tuesday, April 1, 2014

1st April punyer cerita...

Wuitt pompuan..
1st April laaaa.
dasar pemalasnyer ngko.
sebulan satu entry jer ko buat.
kemain tahap malas super dewa tu.

eemm..memang gitulah.
rasa nak sekeh kepala sendiri jekk..huhuu

Aku banyak citer taw.
kalo nak update dalam nie,
jawabnyer berangkai2 citernyer sampai korang pon muntah darah nak baca.
tapi malas kot nak hadap lappy kat umah tu.
balik keje dah penat babas.
skang paling awal kol 8.30pm aku dah dok telentang atas katil.
bukak ekon bukan tibi, pastu berangan sampai tetido.
tapi aku rasa macam tak sempat berangan.
sebab mata aku lagi cepat nak buat keje dari otak aku yang nak berangan tu...kihkihhkih

Nie pon tetiba tangan tergatal nak mentaip sesuatu.
wahhh..sesuatu sangat kannn.

Yer..betol.
tak tipu punyer.
mood rajin dan miang gatal nak skodeng blog sendiri.
kalo tak aku manjang skodeng blog orang tak sudah.

Skang nie tengah lunch time,
kebetulan takder benda nak buat katenya.
KATENYAAAA.
sebenornya mata nie gedik.
tadi masa buat keje kemain mengantok.
buat keje sampai rasa muka nak tersembam atas keyboard.
pastu dalam hati berkata2..
takper..takper..sat lagi lunch time aku pi tido.

Sekali hamek ko.
dasar syaitonirrajimmmm.
mengacau aku buat keje.
bila lunch time sampai, selamba badak mata nie tamo tido.
dok terbuntang segor.
giler hangen aku.
jap lagi, aku comfom ketat2 musti ngantok punyer.
korang tengok jer la...haishhh..

Nanti bila aku rajin, aku update pasal coti2 sekolah hari tu yer.
nak berkuak basi dah sebenornyer pon.
tapi nak citer jugak.
sebab nanti aku terlupa lak.

Eh..kenapa tetiba otak aku berhubung nie..
bole lak kata "weii..mata kome dah ngentok tu"
gitulah yer..
memang gedik sesaja mata nie.
ada lagi 15 minit.
bagilah kakak ko nie tido barang sebentar.
kalo terlebih ke 1 jam pon apa salahnya kannnnn.

nonoon uollsss.


selfie sketttttt.....ngeeeee..:)




No comments:

Post a Comment