This Blog Totally Mine

~ My Life and My Journey is dedicated specially for those who want to share the meaning of peaceful and lovely moments. Holidays..cooks..bakes..families..friends..all about my lovely ones. Do enjoy reading and let it close to your mind..please for do not copy or xerox any pics without my permission..peace!! ~

Followers

Friday, July 3, 2015

Follower jadi kawan. Semua MH sayang.

Rupanya lama dah jadi blogger nie.
Even kejap ada kejap takde.
Rasa macam dah tua..huhuu
Tapi paling bersyukur, 
bila my follower jadi kawan,
Ada certain tu memang dah tak ingat.
Me so sori. 
sebab ramai sangat.
Ada yang tetibe interframe and tanya,
"MH ingat lagi tak?"
"Apa khabar MH?"
"MH sihat?"
"MH tak update blog ke?"
terima kasih tau sebab ingat kat MH lagi.
Appreciate sangat.
Apa yang jadi sebak bila ada certain follower tu jadi close ngan kita.
dah macam adik beradik.
kongsi cerita macam2.
tanya itu dan ini.
always tanya kabar.
kalau berjalan kemana2 tak lupa belikan something.
U know what, how appreciate to have all of you.
Rasa berbunga2 hati tu tau.
Rezeki MH,
korang2 semua nie tak pernah mengecewakan.
sangat berbudi dan berbahasa.
korang baik ngan MH,
MH boleh baik ngan korang 1000x tau.
sebab MH memang appreciate sangat orang2 macam nie.
Takde salahnya hubungan tu kalau semuanya berlandaskan keikhlasan.
Bila dengar ada follower2 MH yang dah berkawin.
syukurnya ya Allah.
mesti nak senyum sorang2.
Pastu tetibe dengar dah ada baby pulak.
happynyeee!!
hari nie pon ada sorang my follower dapat baby sulung.
Oh my…alhamdulillah.
baby selamat hari raya katenye…hikhikkk
teringat masa deliverkan anak yang sulung dulu.
Bulan2 puasa jugak...ngeee
Tu la bestnye jadi blogger.
boleh dapat ramai kawan.
dapat pulak kawan2 yang sekepala.
sesekali berbual macam tak cukup column,
sesekali komen kat FB, WC, IG..kemain je.
paling best kalo buat ape2 ade je orang nak sokong..muahahhaha
itu best…hikhikhik
For those yang still setia jadi kawan MH,
terima kasih ya.
tak tahu nak cakap apa lagi.
nak bagi hadiah..ramai pulak.
tetiba terpitam lak nanti.
tapi betul, thank you banyak2 sebab always ada and support.
Insya allah, kalo ada kesempatan memang nak sangat jumpa korang2 nie.
Tapi tak tau lah bila.
kalo ada rezeki la kan.
tak mustahil kot.
Hmmm..tq again and again…:) :) :)




2 comments:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

    ReplyDelete